Vi trenger flere bidragsytere

Vi trenger flere bidragsytere

Det er nok av nettsider som leverer informasjon om interiør og oppussing. Vårt mål er ikke å gå disse i næringen, men å tilby et startsted for de som brenner for interiør og oppussing og vil dele sine erfaringer med andre.

Skriv for oss!

Hvis du ønsker å skrive om interiør og oppussing så vil vi gjerne høre fra deg! Vi kan ikke tilbyd betaling, men du får eksponering! Det er mange som er innom nettsiden vår og disse vil se det du har skrevet.

Du kan også bruke artiklene hos oss som en attest hvis du ønsker å skrive for blader og andre.

Send inn din artikkel til vår redaktør, Janne Knudsen, på : redaktør@tilhjemmet.no

Hvis du har spørsmål om hva vi ser etter så kan du også kontakte Janne så kan hun gi deg noen gode råd. Hun nås også på telefon 98909800.

Er du håndverker?

Vi tillater ikke per i dag at håndverkere annonserer hos oss, men vi er åpne for å høre om tips og råd for hvordan man kan løse store eller små problemer. Alle slike tips og råd vil da bli kreditert til håndverkeren, noe som gir litt gratis reklame.

Er du ikke komfortabel med å skrive? Det er helt ok, vi kan hjelpe deg med å finne de rette ordene og de rette setningene. Det eneste vi trenger er informasjon fra deg og ikke minst, tillatelse til å bruke dette.

Våre to håndverkere Jan Eirik og Bjørn tar imot råd på e-post til håndverker@tilhjemmet.no
De godkjenner så informasjonen og kan hjelpe deg å få dette ned på papiret. Med på laget har de en skribent, Marie. Hun hjelper med selve formuleringen.

Kontakt oss

Ønsker du å få kontakt med oss som står bak, så kan du bruke noen av e-postene som står oppført ovenfor eller du kan kontakte lederen på : leder@tilhjemmet.no.